La Policia Local denuncia 22 conductors per excés de velocitat en una setmana i un carrer de Castelló acumula la majoria sancions

El cos policial manté els controls preventius de trànsit en un marc d'una campanya iniciada a finals del 2023

El nou radar de la Policia Local de Castelló d'Empúries

El nou radar de la Policia Local de Castelló d'Empúries / Policia Local de Castelló d'Empúries

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Local de Castelló d'Empúries segueix amb la campanya de controls de velocitat i en una setmana, ha denunciat 22 conductors per circular amb excés de velocitat en una sola setmana - la passada-

D'aquests, una quinzena han protagonitzat la infracció en el carrer Santa Clara de Castelló d'Empúries. Els radars han caçat els conductors anant per sobre de la velocitat permesa i els agents els han denunciat. En aquesta via la velocitat màxima és de 30 quilòmetres per hora.

Segons informa la policia, estan realitzant diversos controls preventius de velocitat en distintes franges horàries i a diverses vies de titularitat municipal, donant continuïtat a la campanya de control de velocitat iniciada a finals del passat any 2023, quan la Policia Local va incorporar un nou radar mòbil.

Un cinemòmetre que permet mesurar la velocitat en temps real, sense trípode, i en doble carril o carrils de sentit contrari.