Detinguts mentre arrossegaven una màquina de tabac que acaben de robar d'un bar a Figueres

La Guàrdia Urbana va detenir els dos homes en una plaça, que es troba darrer del bar on havien entrat

Vehicles de la Guàrdia Urbana de Figueres

Vehicles de la Guàrdia Urbana de Figueres / Guàrdia Urbana de Figueres

Eva Batlle

Eva Batlle

La Guàrdia Urbana de Figueresha detingut dos homes que havien entrat a robar en un bar de la ciutat. Els va enxampar gràcies a la col·laboració ciutadana mentre arrossegaven una màquina de tabac que acaben de sostreure de l'interior del local. Els dos arrestats, de 21 i 40 anys, estan acusats de ser presumptes autors d'un robatori amb força.

La policia va rebre un avís quan passaven cinc minuts de dos quarts de cinc de la matinada que hi havia dos homes arrossegant una màquina de tabac.

Els agents es van traslladar fins a la zona i van sorprendre'ls a la plaça de Josep Tarradellas, que està darrere del local on havien entrat.

El policies també van comprovar que l'havien robat en un bar, situat al carrer dels Fossos cantonada amb carrer del Nord. Van observar que la persiana del local, que actualment està en desús, estava forçada, els lladres però es van emportar la màquina que encara hi havia a dins.

Davant dels fets, ambdós homes van acabar detinguts com a presumptes autors d'un robatori amb força, indiquen fonts municipals.

Fa pocs dies la Guàrdia Urbana també va sorprendre un individu arrossegant una altra màquina, en aquest cas de boles que havia robat d'un local, i d'on volia extreure'n diners.