Vox critica les polítiques de gestió hídrica del Govern de la Generalitat

En una conversa en el mercat de Roses el diputat i candidat per Girona, Alberto Tarradas, ha mostrat "el compromís ferm de Vox a executar la interconnexió de totes les conques"

Alberto Tarradas a la taula informativa de Vox a Roses.

Alberto Tarradas a la taula informativa de Vox a Roses. / Vox

Redacció

En el mercat de Roses Vox ha instal·lat la seva taula informativa aquest matí, on hi havia la diputada nacional del partit per Barcelona, Carina Mejías, i Alberto Tarradas, diputat en el Parlament i candidat per Girona. Segons el partit, el principal tema de conversa ha estat la sequera i les seves conseqüències a la província.

Per això Tarradas ha assegurat, com indiquen des del partit, "el compromís ferm de Vox a executar la interconnexió de totes les conques". "L'aigua és un recurs de tots els espanyols i s'ha d'assegurar que arriba a tots els racons del país. L'execució del Pla Nacional de l'Aigua que nosaltres proposem contribuiria a mitigar els diferents episodis de sequera i inundacions assegurant la igualtat de tots els espanyols en l'accés a l'aigua. Si avui tinguéssim la interconnexió de les conques, no estaríem en aquesta situació" ha dit el candidat. També ha afegit que "és inadmissible que es delegui la responsabilitat en les famílies i en les empreses amb restriccions i multes quan el Govern ha estat incapaç d'executar el pressupost de l'ACA: 540 milions d'euros que el separatisme té segrestat en un calaix mentre les butxaques de les famílies i els productors de Catalunya s'assequen".