El 'Cuponazo' de l'ONCE cau a Figueres per segona setmana consecutiva i torna a repartir 40.000 euros

En aquest cas ha estat la venedora María Ángeles Vacas qui ha portat la sort a la capital empordanesa

El Cuponazo ha deixat un premi a Figueres.

El Cuponazo ha deixat un premi a Figueres. / Empordà.info

Empordà.info

El 'Cuponazo' de l'ONCE ha caigut a Figueres per segona setmana consecutiva. I és que, després que el divendres 5 de gener repartís 40.000 euros a la ciutat, ara ho ha tornat a fer en el sorteig del divendres 12 de gener. El número premiat és el 33161, sèrie 047.

En aquest cas ha estat la venedora María Ángeles Vacas qui ha portat la sort a Figueres. Ho ha fet des del seu quiosc ubicat al carrer Nou, 24, on va vendre un cupó electrònic tret de màquina. "Gràcies al Terminal Punt de Venda el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi", recorden des de l'ONCE.

Cal destacar que l’agència de l’ONCE a Figueres presta serveis personalitzats a 160 afiliats i afiliades i compta amb 71 agents venedors dels productes de joc de l’Organització. 

El ‘Cuponazo’

Segons expliquen des de l'ONCE, el ‘Cuponazo’ ofereix cada divendres, per tres euros, un premi a les cinc xifres i una sèrie de 6 milions d'euros. A més, es poden guanyar 134 premis de 40.000 euros a les 5 xifres del número premiat. I, amb el nou model de “pels dos costats pots ser guanyador”, premi de 500 euros a les quatre primeres i a les quatre darreres xifres; 50 euros en les tres primeres i en les tres darreres xifres; 6 euros en les dues primeres xifres i dues darreres; i reintegrament de 3 euros a la primera xifra (primer reintegrament) i a la darrera xifra (segon reintegrament).