Una dona resulta ferida crítica en un incendi en una casa de Vilafant

El foc va afectar totalment una habitació del domicili i la primera planta

Espectacular incendi en una casa de Vilafant

IVÁN YERPES / SANTI COLL

Eva Batlle

Eva Batlle

Una dona ferida crítica. Aquesta és el resultat d'un incendi que va tenir lloc aquest dimecres a Vilafant. La víctima va patir una intoxicació per inhalació de fum molt important que la va deixar ferida crítica. Aquesta es trobava a l'interior del domicili quan va produir-se el foc i els efectius d'emergències la van haver de rescatar i evacuar.

Els sanitaris del SEM la van tractar i finalment, després de valorar-ne l'estat i els possibles tractaments que necessitaria, la van evacuar en estat crític a l'hospital Moisès Broggi a Sant Joan Despí. Per aquest servei el SEM va activar dues unitats, indiquen.

Pel que fa a l'incendi aquest es va produir aquest dimecres a les sis de la tarda en una casa de dues plantes del carrer de Mossèn Cinto Verdaguer.

Els Bombers van activar set dotacions i en arribar van trobar-se que el foc estava totalment desenvolupat. Les flames es van concentrar en una habitació i fins i tot, es veien des del carrer. L'alta intensitat del foc va deixar l'habitació totalment cremada i segons els Bombers, la resta de la primera planta també molt afectava pel fum i la temperatura. Pel que fa a l'habitació presentava possibles danys estructurals.

A la zona també s'hi va desplaçar la Guàrdia Municipal de Vilafant i els Mossos d'Esquadra.