Un total de 20 submarinistes del Club d'Immersió de Biologia de la Universitat de Barcelona, ajudats per 45 estudiants de la Universitat de Tübingen, fent snorkel, van participar a la neteja del fons marí de Tamariu que va tenir lloc diumenge passat.

En total es va recollir prop de 20 quilos de brossa, majoritàriament ampolles de vidre, llaunes, plàstics i estris mariners. Cal destacar també la col·laboració de diversos ciutadans que al llarg de la jornada van ajudar en la neteja de la platja i la sorra. Aquesta activitat mediambiental es va iniciar l'any 2008 i des de llavors, cada any, es realitza a finals del mes de setembre.

La neteja del fons marí de Tamariu, organitzada per l'Associació de Veïns d'Amics de Tamariu, va comptar amb la col·laboració del centre de submarinisme Stolli's Tauchbasis, que va oferir material als participants. Segons l'organització, cada vegada el fons de la badia es troba més net i esperen que aquesta activitat serveixi, a part de la neteja directa que es realitza, per a la conscienciació popular dels banyistes i visitants que van poder veure la quantitat i varietat de brossa recollida.