Persecució d'un traficant de cocaïna pels carrers de Platja d'Aro

Una patrulla mixta de la Policia Local i dels Mossos sorprèn l'home durant un intercanvi i durant el seguiment llança 79 paperines amb cocaïna

La cocaïna i els diners interveinguts a Platja d'Aro

La cocaïna i els diners interveinguts a Platja d'Aro / Mossos/PL. Platja d'Aro

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Platja d'Arohan detingut un traficant després d'una persecució per la població.

Una patrulla mixta de paisà va sorprendre l'home fent un intercanvi i durant el seguiment va llançar 79 paperines que contenien cocaïna.

Un cop interceptat, els agents el van detenir. L'arrestat té 32 anys, viu a la població i se l'acusa de ser el presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues, un de desobediència als agents de l'autoritat i un de conducció temerària. L'home comptava amb un antecedent policial per fets similars.

Els fets van succeir la matinada de dilluns a les dotze de la nit i mentre la patrulla mixta feia tasques de prevenció de seguretat ciutadana. Durant la seva ronda van veure com es feia un intercanvi de droga en un cotxe. Això va succeir al carrer València i els agents van veure com donava la droga al comprador.

Arran dels fets, la patrulla es va dirigir cap a la zona per comprovar els fets. Van posar els llums prioritaris per fer-lo aturar però l'home en comptes d'aturar-se va fugir temeràriament amb el cotxe a gran velocitat.

Arran dels fets, va començar una persecució per diversos carrers de Platja d'Aro (Mallorca, Costa Brava, Avinguda Cavall Bernat, entre altres). Finalment, va abandonar el cotxe al carrer de l'Hortènsia, el camí Vell de Calonge. Aquí, l'home va sortir del cotxe i va fugir corrents. Mentre això es produïa, va llançar una bossa amb cocaïna.

Els policies van aconseguir interceptar-lo i el van arrestar. Van recuperar la bossa que contenia 79 dosis de cocaïna i durant l'escorcoll, també li van localitzar dos mòbils i diners fraccionats.

L'home comptava fins ara amb un antecedent policial i ara se'l va arrestar per tres delictes més. El detingut va passar ahir a disposició del jutge de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat provisional.