La millor venedora de loteria de l’ONCE té un quiosc a la Bisbal d'Empordà

Maria Teresa Roig treballa al punt de venda del carrer Ample des del 2014 i celebra que amb els clients hi ha acabat establint una relació d'amistat

Maria Teresa Roig, al seu quiosc.

Maria Teresa Roig, al seu quiosc. / DdG

Meritxell Comas

Meritxell Comas

Maria Teresa Roig, que des de 2014 reparteix sort al quiosc situat al carrer Ample de la Bisbal d’Empordà, ha estat distingida com la millor venedora de l'ONCE a Catalunya al 2022. Roig, que pateix una discapacitat visual des dels 18 anys arran d’un accident de cotxe, es dedica a la venda de loteria des de 1998. Aleshores, invocava la sort amb una postal de Santa Teresa i una altra de San Pancracio. Ara, duu un collaret de nus de bruixa. 

La seva sort, però, són els clients. I és que amb molts han establert una relació d’amistat. «Al final això acaba sent com un confessionari, et venen a explicar que la seva filla es casa o que han sigut avis», explica. També ha portat sort. I és que ha repartit un premi de 700.000 euros, un de 35.000 euros i un altre de 25.000 euros. «És molt emotiu quan els anuncies que els ha tocat, em fa la mateixa il·lusió que si m’hagués tocat a mi», assegura.

Subscriu-te per seguir llegint