Palafrugell divideix el cartipàs municipal en cinc grans blocs temàtics

La despesa en retribucions ascendeix fins als 350.000 euros bruts anuals, 25.000 menys que en l’anterior govern

L’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández (PSC), i Isidre Tenas (SGdP), primer tinent d’alcalde.

L’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández (PSC), i Isidre Tenas (SGdP), primer tinent d’alcalde. / Ajuntament de Palafrugell

Redacció

L’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández (PSC), i Isidre Tenas (SGdP), primer tinent d’alcalde, han donat a conèixer aquesta setmana el contingut de cartipàs i l’organització municipal del mandat. El nou govern bipartidista, que té majoria absoluta, comptarà amb 3 tinences d’alcaldia. Els nous regidors disposaran d’una proposta anual de retribucions 350.000 euros, retallant en més de 25.000 euros les retribucions respecte a l’any anterior, el 2022. Pel que fa a la distribució del cartipàs municipal, l’Ajuntament es distribuirà en funció de cinc grans eixos temàtics: Modernització de l’administració, Política d’habitatge, Promoció econòmica a través de la cultura, l’esport i el patrimoni, Urbanisme responsable i Inversions als barris.

Finalment, Fernàndez liderarà les àrees d’Hisenda, economia i pressupostos, Seguretat ciutadana, Mobilitat i Mitjans de comunicació. La primera tinença d’alcaldia recaurà en Isidre Tenas (SGdP) que també serà regidor d’Esports i d’Agermanaments. Laura Millán (PSC) serà la segona tinent d’alcalde, tasques que compaginarà amb Cultura, Joventut i Festes. Mentre que Marc Piferrer (PSC) serà tercer tinent d’alcalde i s’ocuparà dePromoció econòmica, Turisme,Ocupació Innovació i Formació Professional.

Tot plegat encara ha de ser aprovat per ple.