Localitzen 20 quilos de marihuana en una furgoneta aparcada a Palamós

La Policia Local deté dos homes que vigilaven el vehicle de lloguer

La marihuana intervinguda a Palamós

La marihuana intervinguda a Palamós / ajuntament de Palamós

E.B.

La Policia Local de Palamós ha intervingut 20 quilos de marihuana en una furgoneta estacionada al barri d’Es Pla. A més, ha detingut dos homes de 32 i 51 anys que vigilaven el vehicle de lloguer. Ambdós estan acusats d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van tenir lloc la setmana passada, concretament el dijous 7 de desembre, al voltant d'un quart de dotze del migdia quan una patrulla de la Policia Local de Palamós va sospitar d’una furgoneta de lloguer ubicada al carrer Maresme, i de l’actitud de vigilància dels seus ocupants.

Els agents van demanar la documentació a aquestes dues persones i en aquell moment van detectar una forta olor de cànnabis que es desprenia de l’interior del vehicle.

Van accedir a la part de càrrega de la furgoneta i van localitzar els 20 quilos de restes vegetals de marihuana, que estaven repartides en diverses bosses industrials.

Els agents de la Policia Local de Palamós van procedir al decomís d’aquesta droga i a la detenció dels dos homes acusats d’un delicte contra la salut pública. Els detinguts van ser traslladats a la comissaria de la policia i posteriorment van passar a disposició del cos de Mossos d’Esquadra, informa l'Ajuntament de Palamós.