El nou producte estrella de Mercadona que costa menys de tres euros

És habitual que Mercadona llanci nous productes que, en moltes ocasions, sorprenen els consumidors

Així pots entrar a la borsa de treball de Mercadona

Exterior del supermercat Mercadona de Ripoll.

Exterior del supermercat Mercadona de Ripoll. / DdG

TikTok s'ha consolidat com la xarxa social que marca les tendències. La cançó de moda, els pantalons virals, el millor xampú o fins i tot les patates més buscades del mercat. Els usuaris d'aquesta aplicació, sobretot els 'influencers', incideixen molt en les nostres compres i preferències.

I Mercadona ho ha tornat a fer. Després dels productes de proteïna (iogurts i pans), l'hummus i la fruita seca recoberta de caramel, ja tenen un altre producte estrella: les patates estil Vips.

Aquestes 'Twister Fries', per la seva peculiar forma, ja han aconseguit milers de reproduccions a TikTok. Estan en la secció de congelats i tenen un preu de 2,40 euros. L'usuari @busosreview, que el seu contingut es basa a provar les novetats dels supermercats, ha estat un dels primers a destacar aquesta novetat de la marca Lamb Weston

Tot i que molts usuaris han afegit que aquestes patates del Mercadona s'assemblen molt "a les de reixeta", que ja va tenir aquest supermercat fa temps. La realitat és que mentre alguns clients han lloat el nou producte al·legant que estan "boníssimes" uns altres prefereixen "les patates de tota la vida".