Rescat amb ràpel dels Bombers en un edifici de Platja d'Aro

Una dona havia quedat tancada al celobert del bloc per un cop de vent

Els Bombers baixant fent ràpel pel bloc

Els Bombers baixant fent ràpel pel bloc / Policia Local de Castell-Platja d'Aro

Eva Batlle

Eva Batlle

Rescat urbà dels Bombers amb imatges de vertigen a Platja d'Aro. Aquest diumenge al migdia es van haver de mobilitzar per una dona que havia quedat tancada al celobert de casa seva. Van rebre l'avís cap a dos quarts de dotze del migdia per dirigir-se en un bloc d'apartaments situat al passeig marítim, a tocar del carrer del carre de Nostra Senyora de Montserrat.

Es van coordinar amb la Policia Local de Platja d'Aro per efectuar el rescat i van comprovar que no podien accedir a la zona on es trobava de cap altra manera. I és que ña dona s'havia quedat tancada en aquesta zona de la galeria del bloc de pisos per un cop de vent, indiquen des dels Bombers.

Al final, els efectius de rescat van enviar una dotació a la zona van decidir efectuar el rescat per la façana. Van pujar a dalt de tot de l'edifici de dotze plantes i van començar a baixar fent ràpel fins a l'onzè pis on hi havia la dona. En poca estona van poder-la rescatar sana i estàlvia i va poder retornar a casa seva.

Cap a un quart d'una el servei ja es va donar per finalitzat i els Bombers i la Policia Local van retornar a les seves dependències.