Guanyem Calonge expulsa la regidora Elena Montiel després d'anunciar la seva entrada al govern local

La formació critica que hagi estat una decisió unilateral i contrària a la voluntat del grup municipal

Elena Montiel.

Elena Montiel. / Guanyem Calonge i Sant Antoni

ACN

L'assemblea local de Guanyem Calonge i Sant Antoni ha fet fora de la formació a la regidora Elena Montiel després que aquesta anunciés la seva entrada al govern local i la consideren una regidora trànsfuga. La formació va demanar a Montiel que renunciés a l'acta de regidora després de comunicar-los que entraria a l'executiu local. Des de l'assemblea local asseguren que aquesta és una decisió unilateral per part de Montiel i que no respecta la voluntat del grup municipal de formar una alternativa de govern a l'actual. Davant de la negativa, la formació s'ha quedat sense representació a l'Ajuntament de Calonge perquè Montiel era l'única representant que havien obtingut en les eleccions municipals de l'any passat.

L'entrada al govern municipal de Calonge i Sant Antoni de la regidora Elena Montiel ha aixecat polseguera al municipi. Aquest dimarts el consistori anunciava que Montiel s'incorporava a l'equip liderat per Jordi Soler i que compta amb els sis regidors de Junts, els dos del PSC i l'únic del PP. Elena Montiel era portaveu de Guanyem Calonge i Sant Antoni i aquest dimarts l'equip de govern local anunciava que la formació s'afegia a l'executiu local.

Aquest dimecres al matí, però, l'assemblea local de Guanyem Calonge i Sant Antoni ha anunciat que ha expulsat Elena Montiel de la formació perquè no estan a favor de l'entrada al govern. En un comunicat es desvinculen de l'entrada al govern i asseguren que la decisió de Montiel es va prendre de forma unilateral i en contra de la voluntat de la formació.

Arran d'aquest fet, des de Guanyem van demanar a la regidora en qüestió que renunciés a l'acta per tal que pogués entrar el número dos de la llista de les eleccions de l'any passat. Com que la regidora va descartar aquesta mesura, la formació l'ha expulsat i la considera una trànsfuga.

En paral·lel, l'assemblea local ha anunciat que seguirà treballant amb els mateixos objectius que van presentar a la ciutadania ara fa un any, tot i que hauran de fer-ho des de fora de l'ajuntament el que queda de mandat perquè no tindran representació fins que Elena Montiel plegui.