"Begur Secret", una aplicació per conèixer el comerç local

L'Ajuntament ha creat l'app que ofereix informació sobre llocs d'interès, activitats i el comerç

Cartell de l'aplicació.

Cartell de l'aplicació. / Ajuntament de Begur

Redacció

Una nova aplicació, "Begur Secret" pretén donar a conèixer el comerç local. S'ha estrenat la versió inicial pensada tant per als visitants com als veïns.

L'aplicació l'ha desenvolupat l'Àrea de Promoció Econòmica per visibilitzar el comerç i els seus productes i serveis, a través de la geolocalització. A més, l'aplicació ofereix informació sobre els llocs més destacats del poble i les activitats que poden portar-se a terme.

El projecte s'ha portat a terme a través dels Fons Next Generation.

L'app incorporarà canvis a mesura que els usuaris detectin noves necessitats i interessos. Està oberta als comerciants perquè puguin nodrir-la d'informació. La intenció és que es converteixi en una guia completa del comerç. Combina informació geolocalitzada, fotografies i contingut interactiu; a través d'un mapa i un llistat de comerços, els usuaris podran conèixer els productes i serveis que s'ofereixen.

El regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Andreu Peñalver, ha explicat que representa "un pas endavant per a impulsar a la vegada turisme i el comerç local".

Jocs i premis

Els usuaris podran guanyar punts completant missions i visitant llocs que proposi l'aplicació. Un cop completes, podran guanyar petits premis a l'Oficina de Turisme Local.