Vídeo| Obre l'entrepà de l'esmorzar preparat per la seva mare i es fa viral

El menjar de l'hora del pati ha estat diferent de l'habitual per aquest jove

Entrepà

Entrepà / EPE

Olaya López Munuera

La càrrega mental de les mares buscant el benestar dels seus fills és inimaginable per a aquelles persones que no en tenen. La responsabilitat és molt alta i haver de combinar-ho amb l'estrés de la vida quotidiana fa més que normal que puguin tenir una lleugera relliscada.

Preparar l'entrepà dels nens per a l'hora del pati és una de les tasques més rutinàries que poden tenir pares o mares (quan no passa a ser responsabilitat del mateix jove un cop s'ha fet gran), però de vegades, les activitats que repetim tots els dies són les més susceptibles de donar lloc a errors absurds i aleatoris.

Aquest ha estat el cas d'un jove tiktoker, Pol, que s'ha fet viral gràcies a un vídeo on ha ensenyat l'entrepà tant "elaborat" que li ha preparat la seva mare per endur-se a l'esbarjo

@polizga Esperar hasta el final😂😂 #broma ♬ original sound - Pol izquierdo

Acompanyat de la frase "I tu, et portes bé amb ta mare?", Pol ha anat desembolicant en directe el paper d'alumini que embolcallava el seu esmorzar fins a mostrar que només hi havia llesques de pa buides.

En Pol entre rialles, va enviar el vídeo a la seva mare per explicar-li què havia passat i rient alhora. Al final, la mare es grava en un vídeo a si mateixa plorant entre riallades: "Sorpresa, pa amb pa".

Què ha passat amb l'entrepà?

Què ha passat amb l'entrepà? / TikTok @polizga

Altres usuaris s'han sumat a aquest vídeo viral i als comentaris han començat a explicar les seves pròpies anècdotes. Pablo Bioque, per exemple, ha guanyat 170 m'agrades rememorant una situació semblant: "Si et serveix de consol, la meva sorpresa va ser més gran quan em vaig equivocar d'embolcall i me'n vaig endur una cuixa de pollastre crua que estava per descongelar".