El youtuber 'MrGranBomba' condemnat per dir 'cara anxova' a un repartidor

Indemnització de 20.000 euros al repartidor

El repartidor va donar una bufetada al youtuber

MrGranBomba

MrGranBomba / Youtube @thewildproject

Abril Benítez

L'any 2016, el youtuber 'MrGranBomba', un jove de 20 anys espanyol i molt famós en aquell moment, va fer una broma de molt mal gust a un repartidor i això va dur moltes conseqüències. El jove ja no es troba a YouTube i segons el youtuber @idolatro24 el seu canal el va vendre per 1.000.000 d'euros.

El youtuber no ho va passar gens bé i va adonar-se que a vegades, fer quelcom té repercussions i molt serioses i més quan et coneix més gent de la que et penses. El jove va dir 'cara anxova' a un repartidor i el repartidor va donar una bufetada al noi, mentre s'anava posant cada vegada més nerviós i amb un to bastant agressiu. 

El jove va preguntar per un carrer i de sobte li va dir 'cara anxova', el repartidor es va començar a posar nerviós i tot i dir-li que era una broma i que estaven gravant per la universitat, el repartidor cada vegada es va encendre més fins a propiciar-li una bufetada al jove. 

Aquesta broma va fer que anessin a judici i fa poc, ha hagut d'indemnitzar al repartidor amb 20.000 euros per danys morals. El repartidor, tot i agredir al jove, només ha estat sancionat amb una multa de 30 euros