VÍDEO | Detingut un home a Nebraska per portar un toro Watusi de copilot

Impactant actuació policial: ovacionat per acabar una baralla d'una bufetada

Mor una influencer als 33 anys després de patir dues aturades cardíaques

El vehicle, amb el bou de copilot

El vehicle, amb el bou de copilot / Twitter

Bruna Segura

Les xarxes s'han fet ressò d'un fet insòlit ocorregut a Nebraska, quan un home identificat com a Lee Meyer va ser detingut per la policia mentre transportava el seu toro Watusi, anomenat Howdy Doody, al seient del copilot, especialment adaptat per suportar el pes del animal. El vídeo del peculiar incident es va tornar viral a les xarxes socials.

La policia local va informar que van rebre una trucada informant d'un home que conduïa amb una vaca a la seva interlocutòria. No obstant, es van adonar que no era una vaca comuna, sinó un bou Watusi, una raça de bestiar originària d'Àfrica, caracteritzada per tenir enormes banyes i ser gairebé el doble de la mida d'un bou convencional. 

Meyes, que va ser multat, havia personalitzat la seva interlocutòria perquè l'animal viatgés sense problemes. Entre altres adaptacions va partir els parabrises davanter i del darrere, així com el sostre del vehicle. També va treure els vidres de les portes del costat del copilot.

El curiós incident ha generat una gran quantitat de comentaris i reaccions a les xarxes socials. El video s'ha reproduït més d'11 milions de vegades.