Les primeres paraules de l'home que va pagar 13.000 euros per a convertir-se en gos

El creador de contingut japonès, Toco, s'ha viralitzat després d'haver-se gastat 13.000 euros per comprar una disfressa hiperrealista de border collie

El japonès és conscient que el seu 'hobby' no és molt comú, per això ha decidit no fer públiques les seves aparicions com a gos

Toco durant el seu primer passeig com a gos

Toco durant el seu primer passeig com a gos

El creador de contingut japonès, Toco, s'ha viralitzat després d'haver-se gastat 13.000 euros a comprar una disfressa hiperrealista de border collie per a fer realitat el seu somni, transformar-se en gos. El youtuber no ha revelat la seva identitat i tampoc ha mostrat el seu rostre, però ha accedit a realitzar una entrevista amb l'Agència EFE.

"Des que era nen, tenia ganes d'un canvi. Quan vaig vestit amb la disfressa, em sento feliç perquè el meu somni es fa realitat", explicava. A més, agraeix el suport de la gent que rep en els seus vídeos, ignorant els 'haters' que el critiquen. "He rebut tot tipus de missatges. Entre els missatges positius, alguns em diuen que volen fer el mateix, la qual cosa m'ha permès veure que hi ha més gent gent com jo".

El japonès és conscient que el seu 'hobby' no és molt comú, per això ha decidit no fer públiques les seves aparicions com a gos. Encara que això podria haver canviat: "Encara que el meu somni ja s'ha fet realitat, és una pena si no faig cap activitat amb el vestit, per això me'l poso per a fer vídeos i gaudir".

Després de l'entrevista, Toco ha decidit publicar-la en el seu canal de YouTube. El vídeo acumula ja 175.000 reproduccions, i més de 160 comentaris. Desgraciadament, la majoria d'ells insulten al seu protagonista.