L'esperada reacció d'Almudena Cid a la notícia de la futura paternitat de Christian Gàlvez i Patrícia Pardo: "Jo us recomano..."

La parella ha anunciat el seu matrimoni secret i l'arribada del seu primer nadó

Almudena Cid

Almudena Cid / Instagram

A. Niego

La parella que formen Christian Gàlvez i Patrícia Pardo va donar molt a parlar en les primeres setmanes de relació, acaparant els mitjans de comunicació amb la seva història d'amor. Per això, van decidir mantenir en secret un dels dies més feliços de la seva vida fins fa unes setmanes, quan ho han volgut compartir amb la resta del món.

La parella compartia a xarxes socials una imatge que reconstruïa com es veien les estrelles fa més d'un any, quan es donaven el 'sí, vull' en secret, un secret que han aconseguit guardar lluny de la premsa. Aquesta meravellosa notícia no venia sola, ja que era simplement el context per donar la notícia més feliç de la parella: esperen el seu primer fill.

Amb les paraules "No podem estar més enamorats i feliços esperant el nostre nadó" i una imatge de tots dos abraçant la 'panxeta' de la periodista, demostraven que estan gaudint molt d'aquesta nova etapa en la qual estan formant la seva pròpia família.

"La unió de les nostres famílies i la nostra fortalesa com a parella s'han multiplicat amb aquesta preciosa notícia. Gràcies a tots els que respecteu el nostre desig de viure'l en la intimitat, celebreu el nostre amor i transmeteu alegria i bons sentiments. Immensament agraïts a la vida per omplir de LLUM aquest CAMÍ que un dia ens va unir."

Notícia de Christian Gàlvez

Notícia de Christian Gàlvez / Instagram

"'Fes de la teva vida un somni i del teu somni una realitat'. El Petit Príncep, Antoine de Saint-Exupéry", acabava escrivint el presentador.

La notícia ha generat una infinitat de reaccions. La publicació s'ha omplert de missatges de moltes cares conegudes que desitgen el millor a la parella. I finalment, va arribar també una de les respostes més esperades. Almudena Cid, la que va ser dona del presentador durant més de 14 anys, es pronunciava a les seves xarxes socials amb un contundent missatge en què responia a un missatge de l'editorial Espinosa.

"Almudena Cid ha de llegir la història de Consuelo de Saint-Exupéry perquè es tanqui el cercle", deia el tuit en què s'esmentava el mateix autor que el presentador va escollir per comunicar la notícia del seu nou matrimoni i la seva futura paternitat.

"Gràcies. Jo us recomano el meu, 'Caminar sense punteres'. Va ser molt terapèutic escriure'l", va concloure la gimnasta.