Shakira triomfa en els premis MTV 2023 amb un xou de 10 minuts

Sasha i Milan l'acompanyen als premis

L'artista rep diversos premis per les seves grans aportacions com a artista del moment

Shakira als premis MTV 2023

Shakira als premis MTV 2023 / Instagram

Cristina Clopés

Cristina Clopés

El passat dimarts 12 de setembre es van celebrar els MTV Video Music Awards 2023 a Newark, Nova Jersey. En aquest conegut esdeveniment musical es premien els millors vídeos musicals de l'any. L'artista colombiana, Shakira, va actuar en els premis, creant un xou impressionant que va durar 10 minuts. En ell, es va veure sensualitat, flexibilitat, bellesa, una posada en escena impressionant i una veu potent, la qual l'ha portat a ser l'estrella de la música del moment.

Aquest any amb els seus èxits on es desfogava de Piqué, la seva exparella, va arribar al 'Top10' de la música, tant per les cançons en si (música, lletra i veus), com per mostrar els seus sentiments i un procés que, moltes dones passen quan es troben en una situació de separació molt similar.

L'artista colombiana va aparèixer als premis amb els seus dos fills, Sasha i Milan, els quals sempre tenen bones paraules per la seva mare i demostren que estan molt units a ella amb moments de tendresa davant les càmeres. A més, Shakira va rebre el premi més important de l'esdeveniment, el premi Michael Jackson Vídeo Vanguard Award.

Tot i que, aquest no va ser l'únic premi que va rebre l'artista, ja que, la seva col·laboració amb Karol G, va portar-les a ambdues a aconseguir el premi MTV a Millor Col·laboració per la cançó 'TQG'. Karol G va aprofitar per presentar diverses cançons del seu àlbum 'Mañana Será Bonito'.