La prova més estranya que s'ha demanat en un tribunal: ensenyar les calces

Et creus realment aquesta història del 1983?

Una de les joves mostrant les calces al jutge

Una de les joves mostrant les calces al jutge / Jonathan - Quora

Abril Benítez

Segons un usuari de Quora, hi va haver una vegada, exactament el 1983, que durant un judici, unes noies van haver d'ensenyar les seves calces i ballar davant el tribunal, per veure si eren culpables o no. Sembla una fal·làcia, oi? La veritat és que no sabem si aquest fet és real o no, però si ho fos, què passaria? Us expliquem el cas que explica Jonathan a Quora.

L'any 1983 es va celebrar un judici a Florida contra tres ballarines d'un club nocturn. El motiu del judici és que durant els balls havien ensenyat més 'carn' de la que tocava, això, en aquella època era un delicte d'indecència. Les tres joves havien incomplert amb una ordenança del comtat de Florida, ja que es prohibia anar despullades en llocs on es servis menjar i beguda.

Els advocats de les joves van explicar que el tipus de calces que duien eren grans i no es veia res, una declaració contrària al que van declarar uns policies infiltrats en el club nocturn. Ara ve, la part del cas que, de segur us deixarà amb la boca oberta. L'advocat va demanar que deixes ballar a les joves per mostrar que no es veia res. El jutge s'hi va negar rotundament perquè li volien fer en el despatx en privat i els hi va donar l'opció de fer-ho davant el tribunal, pensant en què no ho farien, però sí que ho van fer i a més, van ensenyar les seves calces.

Finalment, van ser declarades innocents

Què us sembla aquesta història? Els temps canvien, les normatives, els drets i les llibertats, també! Així doncs, que creieu menys respectable? L'actitud de les joves, dels policies, de l'advocat o del jutge? Aquest post ha provocat multitud de missatges.