Vídeo | Un jove fa un temerari salt des del sostre d'un cotxe en marxa a un riu a Cantàbria

La temeritat ha estat gravada en un vídeo que s'ha viralitzat a diferents xarxes socials.

Captura del temerari salt d'un jove a una riera des d'un cotxe.

Captura del temerari salt d'un jove a una riera des d'un cotxe. / Twitter

Un jove es llança a una ria des del sostre d'un cotxe mentre circula pel pont de l'Autovia del Cantàbric (A-8), en el tram entre Treto i Colindres.

El temerari salt del noi a l'aigua des de dalt del vehicle va ser enregistrat en un vídeo i s'està fent viral a diferents xarxes socials. No sempre amb l'aprovació dels comentaristes.

En les imatges es pot veure un jove, amb pantalons grisos i samarreta -o jaqueta- i sabatilles blanques, assegut a la part posterior del sostre del cotxe, de color fosc, intentant mantenir-se dret.

La Guàrdia Civil de Cantàbria està investigant aquest incident i intenta localitzar el protagonista, mitjançant el Grup d'Investigació i Anàlisi del Grup de Trànsit (GIAT), han informat fonts de la Benemèrita.

En un moment donat, mentre el vehicle passa pel viaducte, en direcció a Bilbao, el jove -que porta part de la cara coberta amb alguna cosa blanca, com un mocador o braga, sense que es pugui apreciar bé a les imatges si aquesta peça també li tapa els ulls- es llança a l'aigua.