Coneix les Rues de Carnaval d'aquest cap de setmana a Girona

Olot, Llagostera, Caldes de Malavella...

I a més, t'explico totes les que et queden fins a principis de març

Estàs preparat per aquest cap de setmana de Carnavals? Rua de l'Escala

Estàs preparat per aquest cap de setmana de Carnavals? Rua de l'Escala / Basili Gironés

Cristina Clopés

Cristina Clopés

La província de Girona continua de festa: ha arribat la segona setmana de Carnestoltes. Com us vaig avançar la setmana passada, aquí us deixo un article on podreu trobar algunes de les Rues que se celebraran. Així que, si encara no us heu disfressat i en teniu ganes, aquesta és la vostra oportunitat. Preneu nota i a gaudir del Carnaval gironí!

A més, et deixaré algunes rues que queden per aquest mes de febrer tan curt, però tan intens!

Les Rues de Carnaval 2024

Divendres 16 de febrer

Mieres: la Rua començarà a les 16 hores davant de l'escola

Olot: hi haurà 'L'espectacle reial' al Teatre Principal d'Olot a les 21:30 hores.

Dissabte 17 de febrer

Caldes de Malavella: hi haurà festa familiar amb música, espectacle, maquillatge, esmorzar i tallers a les 11 del matí al Pavelló poliesportiu. A les 12 hores, hi haurà la mostra de disfresses, prèvia inscripció. I a les 17 hores al parc de la Sardana hi haurà concentració de les carrosses, comparses, individuals i parelles. Des d'allà s'iniciarà la Rua de Carnaval fins a arribar a la seu de la policia local. I per acabar la jornada, hi haurà festa fi de Rua al pavelló amb ball inclòs.

Carnaval 2024, Caldes de Malavella

Carnaval 2024, Caldes de Malavella / Ajuntament

Olot: els Titots del Rei i la Reina dels Carnavals desfilaran pel centre al voltant de les 11 hores. A les 12 hores hi haurà la Cercavila del Rei Carnestoltes i la Reina del Carnaval 2024. A les 17 hores començarà la Rua de Carnestoltes a l'Avinguda Santa Coloma i, a les 20:30 hores al pavelló firal hi haurà el sopar de penyes, ball amb disco mòbil i la gran festa de carnaval amb Àngel i Dimoni, DJ residents i convidats; la festa estarà servida.

Setcases: a les 16:30 hores inflables, ball i berenar pels més menuts a la Sala dels Estudis i a partir de les 22 hores ball al pub JB. Durant el ball es donaran els premis a la millor disfressa individual i a la millor disfressa de grup.

Llorà: una Rua temàtica on t'hauràs de disfressar dels Barrufets. A les 16 hores es maquillarà als participants, a les 17 hores hi haurà la Cercavila amb la carrossa i entre les 18:30 hores i les 20 hores hi haurà el ball. A continuació, hi haurà sopar i continuarà la festa.

Sant Julià de Ramis: a les 16 hores hi haurà concentració de les comparses i disfresses a la plaça 1 d'octubre. A les 17 hores hi haurà la Rua i a les 18 hores hi haurà recepció dels participants en el centre cívic amb animació. Per a finalitzar, hi haurà xocolatada per a tothom.

Fontcoberta: la Rua començarà davant la llar d'infants a les 16:30 hores. A més, hi haurà xocolatada.

Celrà: la Rua s'iniciarà a les 16:30 hores davant l'INS Celrà, després hi haurà ball de colles, sopar i festa amb DJ al Pavelló de les Piscines.

Vilallonga de Ter: la Rua començarà les 16:30 hores i en acabar hi haurà coca, xocolata i festa per a tothom.

Sils: a les 17 hores començarà la Rua de Carnestoltes davant el centre cívic. En acabar aniran tots al Pavelló Municipal i hi haurà concurs de disfresses i festa.

Ripoll: a les 17:30 hores començarà la Rua a la Zona del Pla per l'avinguda del Tèxtil. A les 23:30 hores hi haurà la Rua Golfa que acabarà al Pavelló Municipal d'Esports amb DJ i Dalton Bang.

Diumenge 18 de febrer

Llagostera: a les 10:30 hores se celebrarà la Rua de Carnestoltes. Podreu gaudir de 35 colles impressionants.

Carnaval 2024, Llagostera

Carnaval 2024, Llagostera / Ajuntament

Riells i Viabrea: a les 16 hores hi haurà concentració de carrosses i comparses al carrer Montnegre amb plaça del Mercat, a les 17 hores començarà la Rua i a les 18 hores hi haurà entrega de premis i ball de comparses al Pavelló Municipal.

Ripoll: a les 17 hores se celebrarà la Rua infantil que començarà a la plaça de l'Ajuntament. A les 18 hores s'arribarà al Pavelló i hi haurà el concert "Els superherois".

Castellfollit de la Roca: a les 16:30 hores començarà la Cercavila, seguida d'espectacle familiar. A més, hi haurà berenar per a tothom.

Bonmatí: a les 16 hores començarà la Rua al parc de la Tirolina. A més, hi haurà animació per part dels Diabòlics, Músics i Xanquers de Total Circ. En finalitzar la Rua se celebrarà el concurs de disfresses i repartiment de premis al pavelló.

Dimarts 20 de febrer

Castelló d'Empúries

Busca't a les imatges del Carnaval de Blanes

Imatges del Carnaval de Blanes / David Aparicio

Les Rues finals

Divendres 23 de febrer

Riudarenes

Dissabte 24 de febrer

Campdevànol, Riudarenes, Riudellots de la Selva, Quart, Bescanó, Tortellà i Tossa de Mar

Diumenge 25 de febrer

Còlera, Campdevànol, Massanes, Campllong

El mes de març de Carnaval

Maçanet de la Selva, Sant Jordi Desvalls, Anglès, Sant Joan de Mollet