Investiguen un mestre d’una escola de Sabadell per una presumpta agressió sexual a un menor

El centre ha apartat l’home de la docència com a mesura cautelar

Llums d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Llums d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra / Mossos d'Esquadra

ACN

Els Mossos d’Esquadra investiguen un mestre de l’escola Joaquim Blume de Sabadell per un presumpte cas d’agressió sexual a un menor. Fonts policials apunten a l’ACN que s’està investigant si l’home hauria delinquit i, si fos així, si hi hauria més víctimes. Mentre avança la causa, el centre ha apartat aquest mestre de la docència com a mesura cautelar. El Departament d’Educació garanteix que l’escola ha activat el protocol per a casos d’abús. Al seu torn, l’Ajuntament de Sabadell ha expressat “preocupació” davant els fets i insta tant la Generalitat com la justícia a “prendre totes les mesures oportunes” per esclarir la causa el més aviat possible.

Fonts del Departament d’Educació asseguren que han posat l’USAV (Unitat de Suport a l’Alumnat en situació de Violència) en contacte amb la direcció de l’escola Joaquim Blume per assesorar-los en l’aplicació dels protocols. “La inspecció educativa està vetllant per la situació”, afegeixen.

Al seu torn, el consistori detalla en un comunicat que ha contactat amb la direcció de l’escola per posar-se a la seva disposició, així com també han ofert suport a la comunitat educativa. L’Ajuntament ha reafirmat el rebuig a qualsevol situació d’assetjament o abús, “especialment greus en els casos de víctimes menors”.