Vídeo | Les imatges de l'assassinat a trets d'un home de 32 anys en un bar de Barcelona

Les primeres hipòtesis del crim apunten a una possible revenja

Vídeo | Assassinat a trets d'un home de 32 anys en un bar de Barcelona

EPC

EPC

La matinada del diumenge 24 de desembre un home de 32 anys va morir després de ser tirotejat en el bar Casa Catracha de Barcelona. El Periódico de Catalunya ha tingut accés a les imatges del succés, que va passar a les 00.46 hores, segons van informar els Mossos d'Esquadra.

En el vídeo s'aprecia com una persona vestida amb un abric de color vermell i un casc de moto que cobreix tot el seu rostre accedeix al local amb pas tranquil. Una vegada dins, treu de l'abric l'arma de foc amb la qual apunta un home que estava dins del bar. La víctima intenta fugir i, en aquell moment, l'autor dels fets corre darrere d'ell mentre li dispara. Al cap de pocs segons, l'autor surt ràpidament del local. En l'àudio del vídeo se senten diverses detonacions.

Segons testimonis, el presumpte autor hauria fugit posteriorment en una moto. Les primeres hipòtesis del crim apunten a una possible revenja.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar diverses unitats dels Mossos, la Guàrdia Urbana de Barcelona i sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder salvar la vida de l'home.

La divisió de recerca criminal dels Mossos ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies de l'homicidi i detenir a l'autor d'aquest.