Cinc intoxicats lleus per un accident químic a una empresa de Malgrat de Mar

Els Bombers han assegurat la zona i han evacuat el recinte

Imatge d'arxiu d'una ambulància.

Imatge d'arxiu d'una ambulància. / SEM - Archivo

EFE

Cinc persones han resultat intoxicades lleus aquest matí en inhalar un gas produït per una reacció química accidental de sulfur d'hidrogen a una empresa de Malgrat de Mar.

Segons explica EFE, el cos d'emergències ha rebut l'avís a les 08.33 hores i actualment treballen a l'empresa afectada un total de nou dotacions de Bombers, que tenen 22 efectius.

Els Bombers han notat una forta olor des de l'exterior de l'empresa i, tot i que han assegurat la zona i han evacuat el recinte, han descartat el confinament d'edificis propers.

A més, també s'han assegurat que no quedés cap treballador dins de l'empresa afectada i han delimitat una zona segura perquè el sistema d'emergències mèdiques (SEM) pugui dur a terme les atencions als intoxicats.

Per la seva banda, fonts del SEM han indicat que els cinc intoxicats són de caràcter lleu, i que tres han estat traslladats a l'hospital de Blanes i dos més al de Calella.

Protecció Civil manté activat el PLASEQCAT en fase d'emergència per aquest accident. A més, han afirmat que els darrers mesuraments sobre toxicitat elaborats per Bombers són negatius i que ja comencen amb treballs de neteja.