Enxampen un motorista que circulava a 188 quilòmetres per hora en un tram de 90

Els Mossos han denunciat penalment el conductor per un delicte contra la seguretat viària

Els Mossos d'Esquadra denuncien penalment un conductor per circular a 188 km per la C-14 a la Noguera

Els Mossos d'Esquadra denuncien penalment un conductor per circular a 188 km per la C-14 a la Noguera / Cedida pels Mossos d'Esquadra

Redacció

Redacció

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un home de 33 anys per circular a 188 quilòmetres per hora per la C-14 a Oliola, a la Noguera, Lleida. El van enxampar en un control preventiu al quilòmetre 121 de la via i se'l va aturar a Adrall, a l'Alt Urgell, on se li va aplicar la sanció per anar a una velocitat penalment punible.

Pels volts de les 16.40 hores es va detectar un turisme que circulava a 188 km/h en un tram de 90 km/h, més del doble de la velocitat màxima permesa. Finalment, una dotació de trànsit va aturar el vehicle a Adrall (Alt Urgell) i va denunciar el conductor per un delicte contra la seguretat viària. L'home denunciat penalment haurà de presentar-se quan sigui requerit davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer.

Aquest cap de setmana s'han posat 17 denúncies administratives per excés de velocitat a motoristes en diferents controls de velocitat planificats a Ponent.