L'autòpsia del jove que va aparèixer divendres al matí degollat en un contenidor d'Empuriabrava (Castelló d'Empúries) confirma que es tracta del jove Azedine Gharbaoui, d'origen marroquí i de 23 anys. L'examen mèdic forense es va realitzar ahir a la seu de l'Institut de Medicina Legal i Forense de Girona.

El cas es troba sota secret de sumari i la investigació policial que està a mans de l'àrea d'investigació criminal dels Mossos de la regió policial de Girona segueix el seu curs. Malgrat tot, la principal hipòtesi de la mort violenta del jove és que sigui un crim de revenja per drogues.

El noi era conegut per ser un petit traficant de droga a la zona. A més, feia poc que havia sortit de la presó. La policia l'havia detingut més d'una vegada per temes de drogues i també per robatoris amb força pels quals havia complert condemna.

La mort del jove, veí de Castelló d'Empúries, s'ha convertit en el primer crim d'aquest 2013 després de més de quatre mesos sense morts violentes a les comarques de Girona. El cos del jove el va localitzar divendres a primera hora del matí de divendres, al carrer Medes d'Empuriabrava, una veïna que va anar a llençar les escombraries i es va trobar amb la desagradable sorpresa. La dona va veure com unes cames en el contenidor i tot seguit va avisar el seu marit, que va alertar la policia. El cos va aparèixer degollat, ensangonat i amb diverses ganivetades per tot el cos i les mostres de sang eren dins i fora del contenidor.