Ja tenim guanyadors del concurs Changing Tracks. Diari de Girona va convocar un concurs fotogràfic en colaboració amb el projecte europeu d'arts visuals i digitals «Changing Tracks».

Aquesta iniciativa pretenia obtenir les imatges més creatives dels lectors en les que aparegués alguna de les intervencions artístiques de «Changing tracks» exposades a la ciutat de Girona, al llarg de la via verda que uneix la ciutat amb Olot.

L'èxit de convocatòria amb una important quantitat de fotografies participants ha fet complicada l'elecció de les instantànies guanyadores que s'enduran el premi anunciat; una obra gràfica i un llibre d'artista.

El guanyador de l'obra gràfica de Xevi Bayona i el llibre de l'artista Aideen Barry és l'Ignasi Riera i Blanc amb una imatge que ens remetia al passat ferroviari de l'actual via verda.

I el segon premi, mereixedor del llibre d'artista d'Aideen Barry és l'Antonio Rey Blanco per l'aplicació de l'humor i la descontextualització de l'obra artística en el teixit urbà.

L'organització d'aquesta iniciativa i Diari de Girona volen felicitar els guanyadors i agrair a tots els participants la seva implicació en aquest concurs.