24 de desembre de 2015
24.12.2015

Detenen un home per haver atracat dos estancs a la província

La investigació resta oberta perquè encara hi ha un atracador que no ha sigut localitzat per la policia

24.12.2015 | 07:25

Detingut l'atracador dels estancs de Sant Julià de Ramis i Cassà de la Selva. Els Mossos d'Esquadra el van arrestar el 16 de desembre. El lladre té 26 anys, és de nacionalitat espanyola i veí de Girona.
A quarts de set de la tarda de l'11 de desembre els agents autonòmics van saber que s'havia produït un robatori amb violència en un estanc de Sant Julià de Ramis. L'atracament l'havien comès dues persones que anaven encaputxades. Un dels homes va donar un cop de puny a la cara al treballador i el va amenaçar de punxar-lo amb un ganivet.
Els homes van anar a la zona del magatzem on guardava el tabac i se'n van endur dues caixes, les quals contenien 500 paquets cadascuna. Posteriorment, els agents van tenir coneixement que el mateix dia, a quarts de sis de la tarda, dos homes encaputxats havien atracat un altre estanc de la població de Cassà de la Selva. Els lladres van amenaçar amb un ganivet a la propietària i li van demanar caixes de tabac.
El fet que l'estanc estigués connectat amb l'habitatge dels propietaris, va fer possible que el marit de la propietària sentís el crit que va fer la seva dona i va sortir de l'interior del domicili. En ser sorpresos, els atracadors van fugir sense sostreure res.
Arran els fets, els Mossos van iniciar una investigació que, gràcies als indicis i vestigis localitzats en el lloc dels fets, el dia 16 de desembre va permetre detenir un dels lladres. La investigació està oberta per tal de localitzar i detenir el segon autor dels fets.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook