L'Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols va aprovar tornar els diners cobrats de més per causa d'una errada en la recaptació de les plusvàlues. L'error va suposar que l'Ajuntament hagués cobrat un 4% de més en concepte de plusvàlues des del 1996. Això no obstant, l'Ajuntament buscarà els afectats dels darrers 4 anys i automàticament Xaloc els retornarà el 4% cobrat de més.

El regidor Fèlix Castanyer (CiU) va apuntar que la llei prohibeix els retorns anteriors a 4 anys i que en base a la llei no es pot fer més. Castanyer també es va mostrar contrari a demanar responsabilitats al consistori del temps comprès entre el 1996 i el 1999, quan va tenir lloc l'errada. Va subratllar que no hi va haver mala intenció i que la voluntat era la de pujar les plusvàlues fins al 24%.

Segons ell, el consistori no és responsable d'una errada administrativa, així com va afegir que els diners recaptats de més han anat a parar al poble.

El cap de l'oposició d'Units per Sant Feliu-AM, Artur Colomé, va indicar que la proposta de l'oposició és la de retornar els diners des del primer cop en el qual van aplicar la puja del 4%. El ple es va escalfar quan Castanyer va acusar Artur Colomé d'obrir la polèmica de les plusvàlues perquè li toca pagar per una herència.

Colomé va negar que la motivació hagués estat aquesta, va demanar com havia sabut la informació i va dir: "Jo pagaré el que em toca de les plusvàlues com tothom".

L'alcalde, Joan Casas (CiU), va tancar el debat afirmant que "crec que la puja del 4% va ser una voluntat política que va tenir una mala resolució administrativa". Va considerar que com que no es va fer bé ara s'ha d'arreglar., i va explicar que des de la seva presa de posessió mai havien tocat l'ordenança de plusvàlues fins fa poc, quan van decidir fer un estudi.