Els Bombers van actuar la passada matinada en diversos incendis de contenidors a Figueres i Sarrià de Ter. En total es van veure afectats sis recipients d'abocar deixalles.

A Figueres hi va haver dos incendis i van destrossar quatre contenidors, tres dels quals situats al carrer de Borrassà, a l'altura del número 28. Els Bombers s'hi van desplaçar pels volts de tres quarts de dues de la matinada i ràpidament van apagar el foc. A tres quarts de tres, van rebre un altre avís per anar a prop del camp de futbol, per un altre incendi. En aquest cas, d'un contenidor metàl·lic destinat a reciclar envasos.

A Sarrià de Ter, a la mateixa hora es va declarar també un incendi de contenidors. El foc va obligar a mobilitzar una dotació dels Bombers fins al carrer Ripollet, amb la cruïlla del carrer Firal. Aquí hi va cremar un contenidor de paper i un de matèria orgànica. A causa de les flames, també es va veure afectada la tanca de bruc d'un jardí d'una casa. Les flames van ser ràpidament sufocades pels Bombers.