Enxampen un lladre que robava bicicletes a Ripoll

La Policia Local en l'escorcoll li troba unes cisalles que usava per tallar la cadena del vehicle

Les cisalles i la motxilla que duia el lladre de bicicletes de Ripoll

Les cisalles i la motxilla que duia el lladre de bicicletes de Ripoll / Policia Local de Ripoll

DdG

La Policia Local de Ripollha enxampat un lladre que es dedicava a robar bicicletes.

El va sorprendre divendres gràcies a la col·laboració ciutadana. Tot va començar, quan la Policia va rebre un avís informant que una persona que semblava sospitosa i que havia entrat a la zona d’estacionament de bicicletes de l’escola Joan Maragall i que quan se li va cridar l’atenció va fugir corrents

Immediatament, amb la descripció proporcionada, la Policia va iniciar la recerca d’aquesta persona, que va ser localitzada poca estona després a l’estació de tren de Ripoll. Un cop escorcollada, li van trobar unes cisalles a la motxilla. Una eina que usava per tallar les cadenes de les bicicletes.

Per aquest motiu, els agents el van acusar de ser presumpte autor d'una temptativa de robatori. Amb aquesta "ràpida actuació", asseguren que possiblement, van evitar més robatoris.

Per altra banda, segons informa el cos local, també li sumen un altre delicte, el de robatori d'una altra bici el dia anterior. Ho han pogut acreditar després de comprovar les càmeres de la zona de la Plaça cívica, lloc on el dia anterior havien sostret una bicicleta aparcada.

Cal destacar que la mateixa patrulla que va realitzar aquest servei, el dilluns 6 de març va recuperar a l’estació de tren de Ripoll, dues bicicletes valorades en 4.700 euros juntament amb els Mossos d'Esquadra. Unes bicis robades a Ribes de Freser, com va informar el cos autonòmic fa uns dies.