Cacen un camioner begut circulant fent esses i provocant destrosses en un túnel de la Garrotxa

Els Mossos l'han denunciat penalment després d'aturar-lo a les Preses i triplicar la taxa d'alcoholèmia

Cacen camioner begut circulant fent esses i provocant destrosses en un túnel de la Garrotxa

Eva Batlle

Eva Batlle

Un camioner begut ha acabat denunciat penalment després de protagonitzar un perillós episodi per la Garrotxa.

Els Mossos d'Esquadra el van aturar el dimarts de la setmana passada a les Preses després que el veiessin fent esses a l'altura del quilòmetre 43 per la C-152.

Els agents li van practicar la prova d'alcoholèmia en veure que presentava simptomatologia i arran de la conducció perillosa. El resultat de la prova va ser positiu, va donar 0,5 mg/l. El xofer va més que triplicar la taxa màxima permesa que en el cas dels conductors professionals és de 0,15 mg/litre d'aire expirat.

Això va succeir cap a les nou i 20 minuts del vespre però, abans ja havia protagonitzat un altre perillós episodi. Els agents ho van saber posteriorment, quan se'ls va alertar des dels responsables de l'autovia A-26 que havien caçat un camió conduint a alta velocitat per un túnel i que havia causat alguna destrossa.

Això va succeir el mateix dimarts cap a les nou però, al túnel de Mont-ros de Castellfollit de la Roca i el protagonista era el mateix camió que els Mossos havien aturat aquell mateix vespre.

A les imatges captades per les càmeres del túnel es veu com el camió circula ràpidament, fent esses, se'n va fora del voral i topa i destrossa senyals del túnel.

Davant de tots els fets, els Mossos de Trànsit van acabar denunciant penalment al conductor per ser presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per circular sota els efectes de l'alcohol.