L’oficina d’estrangeria es trasllada a l’edifici de l’antic Govern Civil

El canvi d’ubicació es deu a les dificultats per garantir el servei de climatització, per una avaria

El cartell que anuncia el tancament.

El cartell que anuncia el tancament. / DdG

DdG

L’oficina d’expedició de NIE que fins ara operava a les oficines del número 38 de l’avinguda Jaume I de Girona atendrà el públic en una nova ubicació al número 17 de la mateixa avinguda, a l’edifici de l’antic Govern Civil, al qual també es podrà accedir des del número 12 del carrer de Cristòfol Grober.

El canvi d’ubicació es deu a les dificultats per garantir el servei que ha causat una avaria al sistema de climatització de l’oficina, ja que els treballs de reparació començaran la setmana vinent. L’oficina d’expedició del NIE operarà a la nova ubicació fins que es resolgui l’avaria i el nou sistema garanteixi la qualitat del servei.

L’oficina d’estrangeria està tancada des del dimarts passat a la tarda, després que el sindicat CSIF denunciés que no es podia treballar per les altes temperatures. Segons va denunciar el seu representant a Girona Rafa Sànchez, fa dos mesos que els aparells no funcionen i va afirmar que «hi ha massa burocràcia» a la Subdelegació per solucionar un tema, que considera «molt urgent» i que no entenen com no s’ha posat solució abans. També recorden que és un problema de salut laboral i també, per als ciutadans que havien d’atendre a les oficines.