Les festes del Tura omplen Olot per quart dia consecutiu amb concerts i activitats familiars

Les festes finalitzen avui amb el Ball de les Espelmes i la cercavila de final de festa (21.45 hores)

Un carrer ple de gent per acollir el Vermut Cantat, ahir.

Un carrer ple de gent per acollir el Vermut Cantat, ahir. / Ajuntament d'Olot

DdG

Les festes del Tura van omplir Olot, un cop més, de gom a gom. La matinada de divendres a dissabte es va viure un dels plats estrella de la programació musical de la festa major amb el concert de Lildami al Firal. De fet, aquesta va ser una de les jornades més compactes pel que fa a actuacions musicals, ja que també hi va haver el concert de La Otra, Band-idos i DJ Victor Ark, entre d’altres.

Dissabte les activitats més populars i per a tots els públics van ser les protagonistes al llarg del matí amb el concurs de pesca, la cursa d’orientació, el Ball dels Gegants, el Vermut Cantat o l’espectacle infantil amb Pep Puigdemont. En totes les activitats l’afluència de gent era constant i no va cessar en cap moment del dia. A més a més, cal destacar que la temperatura i el temps van acompanyar de bon grat a tots els qui es van apropar a la Garrotxa.

La darrera jornada musical s’ha viscut aquesta passada matinada amb les actuacions d’Ebri Night, Bia Ferreira, Pinan 450f, la norantada o Bewis de la Rosa. Un dels actes més esperats i participatius va ser el correfoc que va començar a la plaça de Campdenmàs i va passar per diversos carrers del municipi fins a la plaça de Braus.

Final de festa

Després d’uns dies de molta intensitat les festes del Tura finalitzen avui. La jornada començarà amb els balls de gegants (12 hores) a la plaça major. Al llarg del dia hi haurà nombroses activitats. Els darrers actes de la jornada seran el Ball de les Espelmes i la cercavila de final de festa (21.45 hores) així com un espectacle pirotècnic (21 hores).