Operació policial contra el fonamentalisme islàmic a Olot

La Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra han realitzat tres entrades, almenys dos arrestats i l'operatiu encara està obert

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Nacionali els Mossos d'Esquadrahan desplegat avui a Olot una operació contra el fonamentalisme i el radicalisme islàmic, segons ha pogut saber Diari de Girona.

Ha començat a primera hora del matí, cap a les cinc amb l'objectiu de fer almenys tres detencions a la capital de la Garrotxa. S'han fet tres entrades en diversos punts del centre de la ciutat.

Unitats d'ordre públic d'ambdós cossos policials així com investigadors s'han mobilitzat a la població i han sorprès molts olotins.

Desplegament policial al centre d'Olot

Desplegament policial al centre d'Olot / Cedida

Un jutge de l'Audiència Nacional és qui ha ordenat el desplegament policial i l'operatiu i s'ha coordinat amb els dos cossos policials.

Els escorcolls s'han fet al centre de la poblacio´en punts pròxims al barri de Sant Miquel i un altre, a prop de l'estació d'autobusos. Concretament en domicilis dels arrers Esglaiers, Jaume II i Fluvià. A hores d'ara hi hauria almenys dos dettinguts. Cap a quarts d'una, la policia s'ha anat retirant dels domicilis i de moment es desconeix el resultat final.

D'entrada s'apunta que els joves que haurien arrestat són nois de menys de 25 anys, residents a la ciutat i que s'haurien radicalitzat en els últims mesos.

El cas es troba sota secret de sumari i encara resta obert.

INFORMACIÓ EN ACTUALITZACIÓ