Tossa Sempre! vota a favor del pressupost municipal a canvi de 20 propostes

L’acord, que va permetre aprovar els números municipals pel 2024, es va signar el passar dia 9 de gener

Tossa Sempre! vota a favor del pressupost municipal el darrer 11 de gener al Ple Municipal.

Tossa Sempre! vota a favor del pressupost municipal el darrer 11 de gener al Ple Municipal. / Ajuntament de Tossa de Mar.

DdG

La formació liderada per Pilar Roura, Tossa Sempre!, ha votat favorablement per a l’aprovació dels pressupostos municipals d’aquest 2024. Això arriba després que el govern de +Tossa acceptés incorporar la quantitat de 20 idees recollides en un document que el partit de Roura va fer arribar la setmana passada a l’alcalde Martí Pujals.

D’entre les propostes que inclou l’acord hi ha la de fer un pressupost amb perspectiva de gènere, un estudi de mobilitat que garanteixi la seguretat de les dones a l’espai públic, un transport sota demanda o compartit per anar als hospitals de Blanes, Calella o Girona i la creació d’un voluntariat per donar suport als desplaçaments de la gent gran, d’entre altres. També s’ha volgut incloure la digitalització de l’aparcament, un dels punts que generen més controvèrsia al municipi.

Roura ha volgut destacar la importància de l’acord per al futur de Tossa i del fet d’incloure mesures de caràcter social «com les que hem aportat».