Dos atropellaments amb ferits en una hora a Olot

EL SEM ha traslladat els dos afectats, un d'ells és un home d'edat avançada, al Trueta amb lesions de poca gravetat

Ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, en una imatge d'arxiu.

Ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, en una imatge d'arxiu. / ACN

Eva Batlle

Eva Batlle

Dues persones han resultat atropellades aquesta tarda en només una hora a Olot en dos accidents de trànsit.

Ambdós afectats, un d'ells és un home d'edat avançada, han acabat evacuats pel SEM a l'hospital Trueta amb lesions de poca gravetat.

El primer atropellament ha succeït cap a les dues del migdia a la carretera de la Canya. Un patinet elèctric ha atropellat un home d'edat avançada que travessava el vial.

Ha caigut a terra i ha rebut un cop fort al cap. Arran dels fets s'han mobilitzat la Policia Municipal d'Olot, el SEM i els Bombers.

El SEM ha atès el ferit de poca consideració i ha enviat una ambulància al punt del succés. Un cop estabilitzat ha evacuat el ferit a l'hospital Trueta de Girona.

L'altre accident de trànsit ha tingut lloc quan faltaven pocs minuts per les tres de la tarda a l'avinguda de Santa Coloma.

Aquí una furgoneta ha atropellat una dona a l'altura del número 34 d'aquest carrer cèntric de la capital de la Garrotxa. La dona presentava algun tipus de lesió en un braç. En aquest cas s'ha desplaçat els mateixos serveis d'emergències a la zona.

Els sanitaris del SEM han valorat la dona com a ferida en estat de poca gravetat i l'ha evacuat en una de les dues ambulàncies activades també al Trueta, indiquen des del SEM.

La Policia Municipal d'Olot s'encarrega de l'atestat d'ambdós accidents i per ara els considera de tipus accidental, indiquen fonts municipals.