Un lladre roba en una casa de Banyoles, compra amb les targetes robades i l'enxampen amb les vambes del propietari

Els Mossos d'Esquadra també denuncien la dona que anava amb ell de compres

Eva Batlle

Eva Batlle

Un lladre va entrar a robar en una casa de Banyoles aquest dilluns i els Mossos d'Esquadra el van detenir al cap de poques hores, quan estava de compres amb les targetes robades. A banda, el van enxampar vestit amb les vambes que havia sostret del domicili durant la matinada. Les seves les va deixar al balcó de la casa abans d'abandonar el lloc dels fets.

L'arrestat té 21 anys i està acusat de ser el presumpte autor d'un robatori amb força i de dos delictes lleus d’estafa. També ha acabat denunciada una dona de 32 anys per dos delictes lleus d’estafa. Ambdós compten amb antecedents policials.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís i denúncia del robatori amb força cap a dos quarts de set del matí. Segons els va relatar la víctima que viu al carrer Mossèn Baldiri Reixach de Banyoles. El lladre havia aconseguit entrar al domicili fent escalament i després va accedir al balcó. El delinqüent es va emportar diversos objectes i dues targetes de pagament.

Posteriorment, la policia va tornar a rebre una trucada del propietari de la casa assaltada alertant-lo que havia rebut l'avís que algú estava fent pagaments amb les seves targetes en un comerç de la Plaça major de Banyoles.

Els agents van obtenir una descripció del suposat client, que seria el presumpte lladre. En arribar en aquest punt tan cèntric de la ciutat van veure un jove que coincidia plenament. El van arrestar pels fets. En l’escorcoll, li van localitzar eines per forçar accessos i tornavisos.

La patrulla també va denunciar a l'acompanyant del presumpte lladre, una dona que acompanyava al jove en les compres pels diferents establiments, segons la policia.

Com a fet curiós hi ha que en el moment de la detenció, el lladre portava posades les sabatilles esportives que va robar al domicili. Les del lladre, com va comprovar la policia, van aparèixer al balcó de la casa saquejada.