Investiguen l'aparició de dos gats morts, un d'ells cremat, a Olot

L'Associació de Voluntaris de la Garrotxa Som La Seva Veu denuncia els fets i la Policia Municipal indaga sobre el cas de maltractament animal

La zona on haurien cremat un dels animals a Olot

La zona on haurien cremat un dels animals a Olot / SOM LA SEVA VEU

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Municipal d'Olot investiga un presumpte cas de maltractament animal a la ciutat.

Es tracta de l'aparició de dos gats morts, un d'ells cremat i l'altre penjat a una colònia propera a l'estació d'autobusos d'Olot.

L'Associació de Voluntaris de la Garrotxa Som La Seva Veu denuncia els fets i afirma que és un cas "de maltractament animal bestial" perquè assegura que un dels felins va ser "cremat viu en una cassola a la vora del diu" i l'altre va acabar "penjat d'una reixa".

Una noia que passejava per la zona es va trobar amb els animals morts el dimarts al vespre i va avisar l'entitat. Davant dels fets, es va informar la Policia Municipal de la ciutat que ha començat a indagar sobre aquest cas.

Pel que fa als cadàvers dels animals, la protectora els va recollir. Eren un gat d'uns cinc mesos i un adult. Ambdós no formarien part de la colònia de gats, indiquen fonts coneixedores dels fets.

Col·laboració ciutadana

Des de l'entitat animalista es pregunten davant dels fets d'Olot "en quin tipus de societat vivim? Estem al cas que estem convivint amb malalts mentals capaços de fer això a éssers indefensos només per diversió?" i titllen els fets "d'actes criminals". L'entitat de moment no ha presentat denúncia als cossos policials, però afirmen en un comunicat que ho faran i que es mobilitzaran per trobar el o els responsables. Per això demanen col·laboració ciutadana per si algú va veure quelcom.

Subscriu-te per seguir llegint