El fals rumor d'un segrestador de nens s'estén per municipis gironins

Els Mossos d'Esquadra desmenteixen la presència d'un home que s'emporta criatures

El rumor s'ha estès per Santa Coloma, Girona o Figueres

Un cotxe dels Mossos amb el 112 visible

Un cotxe dels Mossos amb el 112 visible / ACN

Eva Batlle

Eva Batlle

El fals rumor d'un segrestador de nens s'ha estès per diversos municipis gironins.

Es tracta d'un missatge que circula per les xarxes socials, sobretot a través de grups de WhatsApp que va acompanyat d'una fotografia del suposat segrestador que està localitzat a Santa Coloma de Farners, segons la imatge. En el text s'avisa que l'individu ronda per diversos pobles i que intenta emportar-se criatures a les sortides de les escoles. També es diu que es troba en "parcs i escoles i que fa dies que és pel poble".

Això ha generat l'alerta entre molts pares i veïns de poblacions gironines. Arran d'aquest missatge, els Mossos d'Esquadra i les Policies Locals de la zona han començat a rebre avisos i trucades referents als fets.

Des dels Mossos d'Esquadra han fet les comprovacions pertinents i desmenteixen que hi hagi un segrestador que s'emporta criatures.

Aquest fals rumor ha arribat a poblacions com Santa Coloma, Girona o Figueres, entre altres, confirmen des de la policia.

D'altra banda, també indiquen que el mateix cas s'ha difós al País Valencià i fins i tot amb la mateixa foto. Un fet que també ha desmentit la policia en aquella zona d'Espanya, on també s'ha fet viral.

Els falsos rumors sobre segrestos de nens no és el primer cop que arriben a les xarxes socials i més d'un cop, la policia ha hagut de sortir públicament a desmentir-ho.