Impactant incendi en una casa de Serinyà

El foc, iniciat en un magatzem, ha provocat un ferit que ha estat evacuat a l'Hospital Trueta

Les flames continuen cremant però els Bombers l'han contingut

Incendi en una casa de Serinyà

DdG

Redacció

Els Bombers de la Generalitat treballen en l'extinció d'un incendi que s'ha declarat aquesta tarda en un magatzem d'un habitatge a Serinyà i que ha provocat un ferit. Els fets han tingut lloc a les 17.43 h a l'avinguda del Reverend Dr. Tussell del municipi, i s'ha format una gran columna negra de foc que es podia veure des de la C-66.

Un cop a lloc, els Bombers han comprovat que les flames cremaven amb molta intensitat, i que afectaven un cobert que contenia material divers i el sostre del qual ha acabat col·lapsant. Segons els alertants, s'ha sentit una explosió. Per ara, es desconeix com s'ha iniciat el foc i quins materials l'han provocat, però podria tractar-se d'aerosols.

El cos d'emergències ha pogut confinar les flames i ha evitat que es propagués als edificis veïns, i tres persones evacuades preventivament i que viuen al costat de l'habitatge afectat ja han pogut tornar a casa seva. Amb tot, l'incendi encara continua cremant amb intensitat. Set dotacions treballen per extingir el foc.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès una persona que ha estat traslladada a l'Hospital Trueta de Girona en estat menys greu.