Esquerra escull els candidats que aniran amb Cañigueral a la llista

Laila El Gamouchi, Anna Torrentà, Jordi Orobitg i Sergi Albrich formaran part de la candidatura 

Els representants de la Garrotxa, Laila El Gamouchi i Bartomeu Compte.

Els representants de la Garrotxa, Laila El Gamouchi i Bartomeu Compte. / Diari de Girona

Laura Fanals

Laura Fanals

Les diferents federacions comarcals d’ERC han començat a escollir ja els candidats que acompanyaran la cap de llista, Laia Cañigueral, a les properes eleccions al Parlament. 

A la Garrotxa, la responsabilitat caurà sobre Laila El Gamouchi, regidora de l’Ajuntament d’Olot; i Bartomeu Compte, regidor de Besalú que ja ha estat diputat al Parlament en el darrer mandat i que també havia exercit com a secretari general de Comissions Obreres a Girona. 

La militància de l’Alt Empordà, de la seva banda, ha escollit l’alcaldessa d’Ordis, Anna Torrentà, que també ha estat diputada al Parlament durant aquesta última legislatura. Torrentà estarà acompanyada de l’exalcaldessa de Palau-saverdera, Isabel Cortada, i del regidor rosinc Èric Ibáñez. 

A la comarca de la Selva, els militants han tornat a escollir el ja diputat Jordi Orobitg, juntament amb l’alcaldessa de Susqueda, Eva Viñolas, i el coordinador territorial de Joventut a Girona, Amadeu Breva.

Finalment, al Ripollès, els representants seran el director dels Serveis Territorials de Territori a Girona i regidor de Sant Joan les Abadesses, Sergi Albrich, i l’alcaldessa de Campelles, Judit Cornellà.