Necrològiques del 7 d'abril de 2024

Consulta les defuncions d'aquest diumenge

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

ANGLÈS

MARIA ROS MASÓ

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Joan Feixas Expósito. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CALDES DE MALAVELLA

FRANCISCO RUEDAS GONZÁLEZ

Ha mort als 69 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Caldes de Malavella.

CANET D’ADRI

ISIDRE CASELLAS GELI

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Sabina Sala Trias. Residia a Canet d’Adri. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Canet d’Adri.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

RAMON PLANELLA CASADESÚS

Ha mort als 80 anys. Era vidu de Maria Ribera Costal i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la basílica de Sta. Maria de Castelló d’Empúries.

DARNIUS

SOFIA QUINTANA QUINTANA

Ha mort als 66 anys. Era casada amb Joan Pineda i tenia un fill. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Darnius.

FIGUERES

JOSÉ AGUDO HERNÁNDEZ

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Glòria García Castilla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia la Immaculada de Figueres.

MELCHOR FLORES INFANTES

Ha mort als 77 anys. Era vidu d’Agustina Moreno Rosco i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

OCTAVI CUSI SOLER

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Georgina Massot Tomas i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

NITU ROSET CANALS

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Antònia Bonfill Carreras. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

FRANCISCO MARTÍNEZ VERA

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Concepción Morante Álvarez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

OLOT

JOSEP ARCHÉ RENART

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Flora Aubert Plana i tenia una filla. Era natural de Bassagoda – Albanyà i residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la Capella del Cementiri d’Olot.

LA TALLADA D’EMPORDÀ

MARIA DOLORS TARRATS BLANCH

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Josep Oliver Vila. Residia a la Tallada d’Emporda. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de la Tallada d’Empordà.

MAÇANET DE LA SELVA

ANGELES GÓMEZ GARCÍA

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Manuel Moro Santana. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

PALAFRUGELL

ISABEL BARRENA SILVA

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Manuel Álvarez Calado. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

ULTRAMORT

LLUÍS MASCARRERAS CASAS

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Joaquima Martí Domènech. Residia a Ultramort. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 2 del migdia, al cementiri d’Ultramort.

VIDRERES

JOAQUIMA BARNÉS VIADER

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Josep Bancells Gay i tenia dos fills. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església parroquial de Vidreres.

Subscriu-te per seguir llegint