Transgourmet obre un Supermercat Suma a Santa Pau amb una gran oferta de productes locals

Suma és una de les marques més reconegudes com a supermercat de proximitat

El nou establiment disposa d'una superfície de venda de 90 metres quadrats.

El nou establiment disposa d'una superfície de venda de 90 metres quadrats. / DdG

L’empresa referent en la distribució d’alimentació Transgourmet Ibèrica, amb seu a Vilamalla, ha inaugurat un supermercat franquiciat Suma Express al municipi de Santa Pau, a la Garrotxa, que ofereix un variat assortiment de productes locals. Aquest nou establiment està ubicat a l'avinguda dels Volcans, número 5, on fins ara hi havia una botiga que s’ha renovat totalment. L’establiment compte amb una plantilla de 3 treballadors i una superfície de venda de 90 m2.

Destaca el celler especialitzat en la venda de vi a granel i per la seva àmplia oferta de productes: fruita, pa, carn i xarcuteria, amb una presència destacada de productes locals frescos i de temporada. L'horari d'obertura és de dilluns a divendres de 07.30 a 13.15 hores i de 16.30 a 20.00 hores, i dissabtes de 08.30 a 14.00 hores.

Creada l'any 2000, l'ensenya Suma és una de les marques més reconegudes com a supermercat de proximitat per la seva atenció personalitzada i la qualitat i varietat del seu assortiment, juntament amb la importància de presentar un bon producte.

Entrada i exterior del nou supermercat

Entrada i exterior del nou supermercat / DdG

Els supermercats Suma aposten per oferir un servei de qualitat, fusionant la proximitat del comerç tradicional amb els avantatges dels supermercats actuals, adaptant-se a les necessitats i demandes tant dels franquiciats com dels consumidors de cada zona.

Per fer-ho, cada botiga disposa de productes quilòmetre 0 per a la compra diària o setmanal i una o dues seccions especialitzades amb l'assessorament d'experts, entre fleca, fruiteria, carnisseria, xarcuteria, peixateria, celler i plats per emportar.

Així mateix, destaquen els més de 1.600 productes de marques pròpies: Gourmet, d'alimentació; Micaderm, de cura personal; Mical, de neteja i drogueria; Mic&Friends, de menjar per a mascotes; Idonia, aigua de mineralització molt feble, i una àmplia gamma de vins. A més, com a novetat, s'ha incorporat la marca Natura, amb aliments 100% bío, respectuosos amb el medi ambient.

Els supermercats Suma disposen d'una web on el consumidor pot conèixer les ofertes quinzenals i les promocions especials que ofereixen les botigues a les diferents comunitats autònomes, i localitzar les adreces concretes dels més de 300 establiments.

El 2023 s'han obert 33 noves botigues Suma a les diferents comunitats autònomes: 10 a Balears, 7 a Andalusia, 5 a Catalunya, 4 a la Comunitat Valenciana, 3 a la Comunitat de Madrid, 2 a Castella-la Manxa i 1 a Aragó i a les Canàries, respectivament. Amb aquestes obertures, Transgourmet compta amb més de 300 supermercats franquiciats Suma.

Una àmplia mostra de fruita i productes frescos.

Una àmplia mostra de fruita i productes frescos. / DdG

El 2024, la companyia continua consolidant l'expansió del seu model de comerç de proximitat amb noves inauguracions i apostant per la digitalització i solucions innovadores per al consumidor. Suma compta amb una aplicació de compra en línia única al mercat, perquè es personalitza per a cada supermercat en funció del seu assortiment, preus i serveis específics.

Transgourmet Ibèrica

Transgourmet Ibérica és propietat del grup suís Transgourmet, la segona empresa de distribució majorista d'Europa, que forma part del grup Coop. L'empresa compta amb prop de 800 supermercats franquiciats per tot Espanya sota les ensenyes Suma, Proxim i Spar, aquesta darrera a Barcelona i Girona, i més de 2.000 clients independents.

Així mateix, té 5 plataformes de distribució i destaca al sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 27 benzineres Gm Oil—, i la divisió de Food Service.

El grup Transgourmet té la seva seu a Basilea (Suïssa), compta amb més de 30.000 empleats i opera a 7 països: Suïssa, Alemanya, Àustria, Espanya, França, Polònia i Romania.

Suma't a Suma

Suma't a Suma

Si vols unir-te a una de les franquícies més reconegudes i rendibles del sector dels supermercats, pots contactar amb nosaltres al telèfon 900 300 097 o bé accedir a la pàgina web https://www.sumasupermercados.es/hazte-franquiciado/ i emplenar el formulari. Tenim una experiència en creació de franquícies de més de 60 anys; comptem amb un equip d'experts; una àmplia i moderna logística i oferim un servei àgil i eficient. Posem al teu servei la nostra gran estructura perquè gestions el teu supermercat de manera fàcil i aconsegueixis rendibilitat i benefici de manera còmoda i senzilla. ¡Un negoci rendible amb la confiança d'un gran grup!