Ahir es va presentar a Madrid la pel·lícula Perdona si te llamo amor del director Joaquín Llamas, que ha estat rodada a Barcelona, Cadaqués i París. Es tracta d'una adaptació de la novel·la romàntica de l'escriptor italià Federico Moccia protagonitzada per Daniele Liotti i per Paloma Bloyd en què també han intervingut diversos actors catalans com ara Jan Cornet, Oriol Vila, Pep Munné, Cristina Brondo o Adrià Collado. En declaracions a l'ACN, Joaquín Llamas va explicar que rodar a Barcelona ha estat un "plaer" i va definir Cadaqués com un indret "envejable".

La presentació va ser més aviat senzilla i sense gaire pretensions. Va comptar amb l'assistència dels dos protagonistes principals Daniele Liotti i Paloma Bloyd acompanyats d'altres intèrprets del llargmetratge com ara Andrea Duro, Lucía Delgado, Lucía Guerrero, Patricia Vico o Joel Bosqued. Davant la premsa, la majoria dels presents van explicar que es tracta d'una pel·lícula que parla "d'amor", que "no té edat" i es van mostrar convençuts que "agradarà a tothom".

Els productors del film, Ghislain Barrois i Lourdes Reyna, van assegurar que han tingut moltes dificultats per aconseguir els drets per portar al cinema la novel·la de Federico Moccia, però es van mostrar "molt orgullosos" amb el resultat. També van assenyalar que l'escriptor italià va quedar "encantat" amb el resultat quan va veure la pel·lícula.

El director Joaquín Llamas, va fer un repàs dels indrets on es va rodar la pel·lícula. De París va destacar la seva "facilitat" per treballar. De Barcelona va assegurar que va ser un "plaer" perquè a nivell personal és una ciutat que "m'encanta". Amb tot, va dir que "jo rodava com un madrileny, és a dir, buscant les millors localitzacions visuals".

Això va portar Llamas a patir algunes dificultats tècniques perquè "de vegades, són les més incòmodes per rodar". "Cadaqués és un indret envejable. L'entorn és magnífic. El far ha sortit preciós", va subratllar el director, que també va recordar les dificultats amb què es va trobar per accedir al far perquè s'ha d'arribar "en llanxa". Malgrat tot, va assegurar que "una mica d'èpica sempre és divertida en els rodatges. El lloc és romàntic".

Perdona si te llamo amor, que s'estrena aquesta setmana, és una comèdia romàntica basada en la novel·la de l'italià Federico Moccia en què un home de 37 anys amb una trajectòria personal i professional d'èxit es veu frenat quan la seva companya el rebutja després de proposar-li matrimoni. A partir d'aquest moment, el protagonista coneix una estudiant de 17 anys que li canviarà la vida.