El Vadart s’escampa per les comarques gironines en la tercera edició

Es posa en marxa dissabte i s'allargarà fins al setembre, passant per Besalú, Jafre, Cadaqués o Banyoles

Espai KD de Besalú, on arrencarà el festival.

Espai KD de Besalú, on arrencarà el festival. / Javi Cabrera

DdG

La tercera edició del festival Vadart s’escamparà per les comarques gironines i s'allargarà de maig a setembre. Després de dues edicions centrades al Pla de l’Estany, el festival d’art multidisciplinari arrenca aquest dissabte a l’Espai KD de Besalú, unint les obres d’art del showroom de l’artista Kel Domènech amb una performance d’ELFA (Electronic Lullabies Folktronic Anthology), el projecte musical de Victòria Macarte. 

La següent proposta es veurà a Can Boira, a Jafre, el 10 de juny. La base d’operacions de l’artista Assumpció Mateu acollirà la música del bisbalenc Jordi Serradell. 

El Cafè de La Habana de Cadaquès serà l’escenari tres concerts del Vadart entre juny i agost, el Jazz Club La Guitarra d’un quart i el celler d’Empordàlia, a Vilajuïga, d’una exposició de fotografia de Josep Burset. 

A més, el Vadart presenta exposicions de pintura contemporània, instal·lacions i tallers de fotografia en diferents espais com Banyoles, amb la participació d’artistes com Ferran de La Rosa, Francesc Daranas, Marta Córcoles, Alfons Serra i Assumpció Mateu.

Vadart és una idea d’Art En Brut Gallery i les associacions culturals Amics de Les Arts Audiovisuals i Individu Ocult Magazín.