Gironell, Roca, Serra i Monsó seran al tretzè Punt de Lectura d’Agullana

També passaran pel cicle literari els escriptors Martí Domínguez, Gemma Ventura, Jordi Coca i Helena Guilera

Rafel Nadal al Punt de Lectura a Agullana, en una de les sessions del 2022.0

Rafel Nadal al Punt de Lectura a Agullana, en una de les sessions del 2022.0 / Carme Campà

Alba Carmona

Alba Carmona

La tretzena edició del cicle Punt de Lectura portarà aquest estiu fins a Agullana escriptors com Maria Mercè Roca, Martí Gironell, Màrius Serra o Imma Monsó. Els jardins de la societat La Concòrdia acolliran de nou el programa de xerrades sobre literatura contemporània en el qual participen vuit narradors que durant el darrer any hagin publicat una novel·la, una activitat organitzada per Enric Tubert amb el suport de la llibreria 22 de Girona. 

El cicle es posarà en marxa el 30 de juny amb Martí Gironell, guanyador del darrer premi Prudenci Bertrana amb la novel·la El fabricant de records, mentre que el 7 de juliol hi intervindrà Màrius Serra, autor de La dona més pintada, centrat en l’enigma al voltant de Palau Ferré, el pintor que cremava els quadres. 

Gemma Ventura Farré serà la tercera en intervenir al Punt de Lectura d’Agullana. Ho farà el 14 de juliol, tot parlant de La llei de l’hivern, el seu debut literari, amb que es va endur el premi Josep Pla 2023.

La seguirà Imma Monsó, que el 21 de juliol parlarà de la seva darrera novel·la, La mestra i la Bèstia.

El cinquè participant, el 28 de juliol, serà el valencià Martí Domínguez, guanyador del premi Proa de novel·la amb Mater. 

Ja el 4 d’agost serà el torn de la debutant Helena Guilera, que s’ha estrenat com a novel·lista amb L’escuma, i el 18 d’agost, Maria Mercè Roca acostarà als lectors d’Agullana la seva darrera obra, Marí. 

Tancarà el cicle Jordi Coca, amb El darrer dia, el 25 d’agost. A diferència de la resta, com és habitual, aquesta darrera sessió està previst fer-la a la plaça de l’església del veïnat de l’Estrada, coincidint amb la seva festa major.