Mor la cantant irlandesa Sinead O'Connor

La intèrpret, que va saltar a la fama amb el tema 'Nothing Compares 2 U' el 1990 amb el cap rapat i el rostre angelical, no s'havia recuperat del suïcidi del seu fill Shane, de 17 anys, el gener de 2022

la cantant irlandesa Sinead O'Connor

la cantant irlandesa Sinead O'Connor / Arxiu

Redacció

La cantant irlandesa Sinead O'Connor ha mort aquest dimecres als 56 anys, segons informa l'Irish Times, sense especificar la causa de la mort.

La intèrpret, que va saltar a la fama amb el tema 'Nothing Compares 2 U' el 1990 amb el cap rapat i el rostre angelical, no s'havia recuperat del suïcidi del seu fill Shane, de 17 anys, el gener de 2022.

La vocalista va haver de ser hospitalitzada després d'expressar missatges trencadors en els quals suggeria que planejava 'seguir' el seu fill: "He decidit seguir el meu fill. No té sentit viure sense ell. Només em vaig quedar per ell. I ara ha marxat". Més tard va assegurar als seus fans que estava bé i va tuitar: "Ho sento. No hauria d'haver dit això. Estic perduda sense el meu fill i m'odio a mi mateixa".

El passat 8 de gener de 2022 la cantant va confirmar que el seu fill Shane, de 17 anys, havia mort, després de dos intents de suïcidi. "El meu preciós fill, Nevi'im Nesta Shane O'Connor, la llum de la meva vida, ha decidit acabar la seva lluita terrenal i està amb Déu", va escriure al seu perfil de Twitter, demanant que "ningú seguís el seu exemple".

L'agost de 2010, la cantant va actuar al Festival de Cap Roig, a Calella de Palafrugell